Rullegræs anlægges for private husejere

Professionel lægning af rullegræs tilbydes

Det kan være både tungt og hårdt arbejde at lægge rullegræs, og samtidig kræver det viden og erfaring at sikre et flot resultat med baner, som ligger solidt, og som ikke bliver revet op, når græsplænen er i brug.

Hos MT Landbrugsservice står vi klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for professionel hjælp til anlægning af rullegræs. Rullegræs er et oplagt valg for dig, der skal have anlagt en helt ny græsplæne, og som ikke har lyst til at vente på, at græsset vokser op. Med rullegræs har du nemlig en færdig og grøn græsplæne, når vi er færdige med vores arbejde.

Vi tilbyder hovedsageligt lægning af rullegræs for private husejere i Randers, Favrskov, Hadsten og omegn.

Vi lægger vægt på den gode kvalitet

Når vi lægger rullegræs for vores kunder, benytter vi os altid af græsbaner i høj kvalitet – og det kan ses på det færdige resultat. Med vores hjælpe er du sikret en flot, plan, tæt og grøn græsplæne, der kan pryde din have med det samme, banerne er blevet lagt ud. På den måde kan du få en flot græsplæne i høj kvalitet, der står klar i løbet af ganske kort tid. Du slipper dermed for den lange ventetid på, at græsfrøene vokser op og danner et tæt græstæppe. 

Hvad koster rullegræs?

Hvor meget det koster at få lagt rullegræs afhænger blandt andet af, hvor mange kvadratmeter græsplæne du kunne tænke dig at få anlagt, og hvor lang tid vi skal bruge på at klargøre området forinden. Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til dine ønsker og behov samt detaljerne og omfanget af din opgave.

Du skal bare kontakte os enten på e-mail eller via telefonen for en indledende dialog, så sørger vi efterfølgende for at beregne en skræddersyet pris til dig.

Vi sikrer dig en flot og velanlagt græsplæne med rullegræs i høj kvalitet, så du slipper for at skulle vente på, at græsfrøene vokser op og danner en tæt plæne.

send os din opgave

Kon​takt os og få beregnet en skræddersyet pris på din opgave

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at få beregnet en skræddersyet og billig pris på din opgave. Ingen opgave er for lille til os, og vi går altid positivt til værks. Når vi har gennemgået dine ønsker og forventninger til opgaven sammen med dig, udarbejder vi det bedste tilbud til dig, så du får en tilfredsstillende løsning.

Vi er den lokale entreprenør for både private og erhverv, og vi leverer kvalitetsarbejde med garanti inden for både anlægs-, landbrugs- og entreprenørfaget. Det gælder, uanset hvor lille din opgave er.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

er du interesseret?

Kontakt MT Landbrugsservice

Vi står altid klar til at løse din opgave, uanset hvor omfattende den er. Vi er landsdækkene indenfor landbrug og entreprenørfaget, og giver gerne et uforpligtende, skræddersyet tilbud.

Hvem er vi?

MT Landbrugsservice

CVR-nummer: 42362166

Kontakt os

Telefon: +45 24524222

E-mail: kontakt@mtlbs.dk

Følg os

Vurderet 5 ud af 5 baseret på anmeldelser fra Facebook.