​Flisebelægning med et flot og holdbart resultat

Få professionel hjælp til dit udendørs belægningsarbejde

Drømmer du om en ny fliseterrasse i haven, hvor du kan sidde og nyde det gode vejr med en kop dejlig varm kaffe, eller hvor du kan invitere dine gæster på grillmad om sommeren? Hos MT Landbrugsservice har vi både erfaringen, udstyret og mandskabet til at lægge lige netop den flisebelægning, som du kunne tænke dig.

Vi er dit lokale entreprenør- og anlægsfirma i Randers, Favrskov, Hadsten og omegn, og vi varetager både store og små opgaver for private husejere og erhvervskunder.

Sådan kan vi hjælpe dig i forbindelse med din flisebelægning

Vi kan blandt andet være behjælpelige i forbindelse med etableringen af en:

  • ​Flisebelægning i indkørsel
  • ​Flisebelægning på terrasse
  • ​Flisebelægning af havesti
  • ​Flisebelægning rundt om huset.

Ingen opgave er for lille til os, og vi sørger selv for alt relevant gravearbejde i forbindelse med dit belægningsarbejde. Vi varetager med andre ord hele opgaven lige fra det indledende gravearbejde, til den sidste flise bliver lagt.

Vi udfører kvalitetsarbejde med garanti

Når du vælger at lade vores virksomhed stå for opgaven i forbindelse med dit belægningsarbejde, så kan du være helt sikker på, at du får en flot og holdbar løsning. Vi udfører veludført arbejde i høj kvalitet, og vi giver tilmed en garanti på den færdige flisebelægning. Du kan dermed være helt tryg ved at vælge os.

Vi lever af vores kunders tilfredshed og den gode omtale, som tilfredsheden ofte fører med sig. Derfor går vi også positivt til enhver opgave, og vi bestræber os altid på at levere et resultat til kundens store tilfredshed.

Skal vi lægge din nye belægning?

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på alt det arbejde, vi udfører, så alle har mulighed for at være med rent prismæssigt. Det behøver ikke at koste en formue at få lagt nye terrassefliser eller fliser andre steder på grunden.

Ønsker du en billig pris på din kommende flisebelægning, så kontakt os gerne i dag med informationerne om din opgave. Så udarbejder vi det bedste tilbud til dig, der matcher dine ønsker.

send os din opgave

Kon​takt os og få beregnet en skræddersyet pris på din opgave

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at få beregnet en skræddersyet og billig pris på din opgave. Ingen opgave er for lille til os, og vi går altid positivt til værks. Når vi har gennemgået dine ønsker og forventninger til opgaven sammen med dig, udarbejder vi det bedste tilbud til dig, så du får en tilfredsstillende løsning.

Vi er den lokale entreprenør for både private og erhverv, og vi leverer kvalitetsarbejde med garanti inden for både anlægs-, landbrugs- og entreprenørfaget. Det gælder, uanset hvor lille din opgave er.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

er du interesseret?

Kontakt MT Landbrugsservice

Vi står altid klar til at løse din opgave, uanset hvor omfattende den er. Vi er landsdækkene indenfor landbrug og entreprenørfaget, og giver gerne et uforpligtende, skræddersyet tilbud.

Hvem er vi?

MT Landbrugsservice

CVR-nummer: 42362166

Kontakt os

Telefon: +45 24524222

E-mail: kontakt@mtlbs.dk

Følg os

Vurderet 5 ud af 5 baseret på anmeldelser fra Facebook.