​Gravearbejde udføres effektivt og med stor professionalisme

Vi graver ud for privatpersoner og erhvervskunder

Hos MT Landbrugsservice udfører vi professionelt og effektivt gravearbejde for både privatpersoner og erhvervskunder. Vi står til rådighed i både Randers, Favrskov, Hadsten og omegn, når der skal graves ud til eksempelvis:

  • ​Søer
  • ​Kloakering
  • ​Kabler
  • ​Veje
  • ​Parkeringspladser
  • ​Byggeri
  • ​Andet.

Vi varetager både større og mindre opgaver

Vi har mange års erfaring inden for arbejdet, og vi står gerne for totalentreprisen i forbindelse med en større opgave. Vi løser dog også gerne mindre opgaver som for eksempel planering af haver, lægning af ny rullegræs eller andet, hvor der er behov for en gravemaskine.​

Uanset hvilken form for gravearbejde vi skal udføre for dig, så tilbyder vi en garanti på vores arbejde.

Hvad koster gravearbejde?

Vi udlejer vores maskiner med fører på timebasis eller til en aftalt pris over en længere periode alt afhængigt af dine individuelle ønsker og behov. Vores priser er konkurrencedygtige, så du har mulighed for at få udført det gravearbejde, du har behov for.

Du er velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi udarbejder altid det bedste tilbud på baggrund af informationerne fra dig, så vi kan sikre dig et tilfredsstillende resultat til den rette pris.

Kontakt os og hør mere om hvad vi kan gøre for dig

Ønsker du et bud på, hvordan dit gravearbejde kan løses mest effektivt og på bedst mulig vis, så hører vi gerne fra dig. Det gælder også, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores arbejdsområder, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på dit gravearbejde.

Vi er en lokal virksomhed med god omtale, og vi tilbyder garanti på vores gravearbejde. Vi går positivt til enhver opgave uanset omfanget, og ingen opgave er for stor eller for lille til os. Vi står med andre ord til rådighed for dig, uanset hvilken form for gravearbejde vi skal varetage for dig, så kontakt os gerne i dag for en uforpligtende snak omkring din kommende opgave.

send os din opgave

Kon​takt os og få beregnet en skræddersyet pris på din opgave

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at få beregnet en skræddersyet og billig pris på din opgave. Ingen opgave er for lille til os, og vi går altid positivt til værks. Når vi har gennemgået dine ønsker og forventninger til opgaven sammen med dig, udarbejder vi det bedste tilbud til dig, så du får en tilfredsstillende løsning.

Vi er den lokale entreprenør for både private og erhverv, og vi leverer kvalitetsarbejde med garanti inden for både anlægs-, landbrugs- og entreprenørfaget. Det gælder, uanset hvor lille din opgave er.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

er du interesseret?

Kontakt MT Landbrugsservice

Vi står altid klar til at løse din opgave, uanset hvor omfattende den er. Vi er landsdækkene indenfor landbrug og entreprenørfaget, og giver gerne et uforpligtende, skræddersyet tilbud.

Hvem er vi?

MT Landbrugsservice

CVR-nummer: 42362166

Kontakt os

Telefon: +45 24524222

E-mail: kontakt@mtlbs.dk

Følg os

Vurderet 5 ud af 5 baseret på anmeldelser fra Facebook.